Aanbod

Zin in een écht lekkere wijn?

Wijnhandel 12% of meer verkoopt flessen in alle prijsklassen, uit vele verschillende windstreken. Wijn met een goed verhaal, liefst van kleine(re) wijnmakers met respect voor het terroir en voor het milieu.

We hebben een voorkeur voor de klassieke wijnlanden Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. We houden Centraal- en Oost-Europa goed in de gaten: Georgië, Hongarije. We zijn verliefd op Zuid-Afrika: op het land, de mensen en de kwaliteit van de wijn. Onze favoriete wijnmakers werken duurzaam, willen ook teruggeven aan de aarde.

In onze winkel verkopen we ook olijfolie, azijn en delicatessen, mooie karaffen en het juiste glaswerk. Je bent bij ons ook op het juiste adres voor verrassende relatie- en eindejaarsgeschenken.

Zakelijk

Het perfecte relatiegeschenk is altijd maatwerk. Inpakken doen we met veel zorg, in nauw overleg. En behalve het bekende houten kistje hebben we ook vele andere verpakkingen. Uiteraard kan de wijn gecombineerd worden met één van de andere producten uit de winkel: prachtige glazen van Riedel, een mondgeblazen karaf, delicatessen in blik of heerlijke olijfolie. Ook een speciale wikkel met een persoonlijke boodschap is mogelijk.

Eigen import

Als wijnhandel importeren we een eigen selectie uit Frankrijk en Spanje. Een hoogwaardig aanbod in meerdere prijsklassen, van wijnmakers die duurzaam en gepassioneerd werken. Deze flessen leveren wij aan horeca, bedrijven en particulieren. Neem contact op voor meer informatie. En wilt u uw medewerkers snel wijnwijs maken? Speciaal voor de zakenwereld hebben we een korte maar krachtige  workshop ontwikkeld.

Horeca

We zijn er trots op dat we de wijnkaart en huiswijn mogen verzorgen van diverse cafés en restaurants, van laagdrempelig tot exclusief. Wij denken mee en ook vooruit, door rekening te houden met de seizoenen en de nieuwste wijntrends. Het resultaat: wijn die past bij de sfeer van de zaak, de gerechten en de prijs-kwaliteit verhouding.

12% of meer geeft ook gezellige en leerzame cursussen aan horecapersoneel, zodat zij actief en vol zelfvertrouwen de juiste wijn kunnen verkopen. Wijn waarvan de klant graag nog een glaasje neemt.

Voor thuis

12% of meer is er voor vele wijnwensen, of je nu een beginnend liefhebber bent of vergevorderd in het proeven. Ontdek onze verrassende wijnen, grote en kleine. We importeren rechtstreeks van een aantal favoriete wijnmakers en dat scheelt in de kosten. We hebben een voorkeur voor Europese wijnen, van wijnboeren die duurzaam omgaan met de aarde. 12% of meer heeft ook een verrassende  selectie natuurwijn.

We zijn er voor levensgenieters en maken altijd tijd voor een persoonlijk advies. Behalve wijn hebben we een klein maar fijn assortiment in olijfolie, delicatessen en conserven. Ook verkopen we openers, decanters en glaswerk van merken als Murano, Riedel en Zalto. Zoek je een cadeau om echt indruk mee te maken? Wij maken een mooie combinatie en pakken het stijlvol in.