Eigen import

Vakkennis en liefde voor het ambacht

12% of meer importeert eigen wijnen en verkoopt deze door aan particulieren, collega- wijnhandels en horeca. Het is leuk en uitdagend om zo samen te werken, zeker in een markt die gedomineerd wordt door grote spelers. Die te vaak op bulk selecteren en eerder stilstaan dan vernieuwen. Zonder zorg voor de natuur. Wij gaan buiten de gebaande paden, kennen bijzondere adressen en onderscheiden ons door vakkennis en liefde voor het ambacht.

Durven experimenteren, of juist eeuwenoude tradities terughalen

Soms wordt je verliefd op een wijngaard en kom je ongelooflijke flessen tegen van nieuwe wijnmakers. Die durven experimenteren, of juist eeuwenoude tradities terughalen. Deze wijnen halen wij naar Nederland.

Etiketten intrigerende kunstwerkjes, die passen bij de intense wijn

Zoals de wijnen van Oxer Bastegieta, een trotse Bask, die gelooft in het unieke karakter van oude wijngaarden, cover crops, biodynamie en permacultuur. Die zichzelf ‘nature assistant noemt’. Dit is alchemie in een fles, poëzie in je glas. Wijnen met een verhaal, die duidelijk een expressie zijn van terroir, druif en vooral ook van Oxer.

Met op de etiketten intrigerende kunstwerkjes, die passen bij de intense wijn. Oxer houdt van kunst, muziek, literatuur en is gefascineerd door leven en dood. Zijn filosofie en zijn ideeën komen terug in zijn wijnen en zijn etiketten.