Datum/Tijd

zo 25 mrt 2018
12:00 - 16:30

Locatie

restaurant De Gespleten Arent
Vlasmarkt 25-27
Middelburg

Masterclass Duitse Riesling onder leiding van Albert de Jong zondag 25 maart a.s.

Na de succesvolle masterclass over Spanje o.l.v. Frank Smulders MW ruim twee jaar geleden werd het tijd om weer eens een masterclass te organiseren. Dit keer is Duitse Riesling het onderwerp en hebben we Albert de Jong, dé Duitsland en Riesling specialist bij uitstek gevraagd of hij deze masterclass wil verzorgen. En wie Albert kent weet dat hij dat graag doet, zeker als het om Duitse Riesling gaat.

Na ontvangst met aperitief start de masterclass waarbij Albert gaat vertellen over Duitsland, Riesling en de verschillende regio’s waar deze kwaliteitsdruif staat aangeplant. Vervolgens worden bodem en klimaat uitgediept en tot slot komen ook een paar Schatkamer wijnen aan bod.

Er zullen tijdens deze masterclass ca. 12 wijnen worden geproefd van zgn. gutsweine tot absolute top als de Riesling Kastanienbusch van Rebholz. En enkele schatkamer wijnen niet te vergeten.

Tussen de verschillende flights door zorgt het team van restaurant De Gespleten Arent voor begeleidende hapjes om ook de gastronomische inzetbaarheid van de Riesling-druif te laten ervaren.

Deze masterclass is vooral bedoeld voor mensen werkzaam in de horeca of wijnbranche, cursisten die bij voorkeur WSET 2 of 3, SWEN 3 of hoger hebben. Maar ook particulieren met wijnervaring zijn welkom.
Deze middag staat in het teken van leren over deze fantastische druif op een ontspannen manier.

Locatie: restaurant De Gespleten Arent te Middelburg
Tijdstip: 12.00 – 17.00 uur
Kosten: € 87,50 per persoon

Aanmelden via info@twaalfprocentofmeer.nl

Deze masterclass vindt uitsluitend plaats bij voldoende belangstelling.


Kaart onbeschikbaar

Recent Posts

Start typing and press Enter to search