twaalfprocent_monique-geeft-wijnadvies-cropped

Wijn, lekker eten, genieten, het was altijd al mijn passie

Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, heb ik de afgelopen vijftien jaar bijna alle opleidingen op het gebied van wijn gevolgd: vinoloog van de Wijnacademie, WSET® Diploma Course en Weinakademiker®. Als gecertificeerd WSET®-trainer ben ik altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Zo kan ik optimaal mijn liefde en passie voor wijnen met je delen. In de winkel, tijdens een wijnproeverij of een training voor je (horeca)personeel.

Mijn doel is: zorgen dat je met de juiste wijn en een goed gevoel naar buiten gaat. Of het nou gaat om een wijn die door een brede doelgroep wordt gewaardeerd, een port of wijn uit een geboortejaar of een vraag hoeveel flessen er nodig zijn voor een feestje. Daarbij houd ik altijd goed rekening met het beschikbare budget. Door aftasten en doorvragen bied ik iedere keer weer maatwerk.

In de loop der jaren heb ik een hele trouwe schare klanten weten op te bouwen. Het is bijzonder als mensen na een wijncursus ook klant worden in de winkel. “Jij weet altijd precies wat ik lekker vind”, hoor ik wel eens. Een mooier compliment kan ik niet krijgen!

Mijn kennis over wijn delen in proeverijen, cursussen en masterclasses

Graag breng ik mijn vakkennis en passie over en voor wijnen over op anderen. Daarom organiseer ik regelmatig wijncursussen -proeverijen en masterclasses op locatie. Dit doe ik alleen of in samenwerking met ervaren wijnprofessionals.

Na afloop van een proeverij of een masterclass is er de mogelijkheid voor een naborrel waarbij nog enkele wijnen kunnen worden geproefd al dan niet in combinatie met passende hapjes. Een diner na afloop behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Om een impressie te krijgen van hoe het er op een masterclass aan toe gaat, lees dan het blogbericht over de Masterclass Spanje o.l.v. Frank Smulders MV.

Heb je interesse in een cursus, proeverij of masterclass, houd dan de agenda of onze Facebookpagina in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina.

Lees de laatste wijntips, wijn- spijscombinaties, proefnotities en reisverslagen op mijn blog

Bekijk de agenda voor wijnproeverijen, cursussen, masterclasses en andere evenementen

Start typing and press Enter to search