Amaretto di Mombaruzzo
Distilleria Berta
Amandelen
gerijpt in kleine kersenhouten vaten
ja
1
Distilleria Berta
Amandelen
gerijpt in kleine kersenhouten vaten
ja
1
Distilleria Berta
Diverse kruiden
Ja
Massa Vecchia
40% Vermentino, 40% Trementino en 20% Malvasia bianca di Candia
1 jaar in eiken vaten
Vin Nature
Lang…
La Serena Az. Agr. Rasa 1
100% Sangiovese
90% rijpt in grote foeders en 10% in barriques en aansluitend 24 maanden op fles
Bio in conversie
Angelo Gaja
Nebbiolo met een beetje Barbera
1 jaar barriques en nog 1 jaar in grote eiken vaten
conventioneel
ca. 20 jaar
Tenutae Lageder
Cabernet Sauvignon en Petit Verdot
18 maanden in Franse eiken vaten
BD gecertificeerd
Nu – 2018/2019
Pietracupa
Fiano
> 10 jaar
Walter Massa
Timorasso
Nu – 25 jaar
Resultaat 1–8 van de 34 resultaten wordt getoond