Wijnproeverij met de wijnmaker van Terra Cruda

Volgende week vrijdag 3 november organiseren we samen met restaurant Chill in Zoutelande een wijn-spijs diner met de wijnen van Cantina terra Cruda uit de Marken.

Na een succesvolle en heel gezellige avond in café restaurant Vriendschap 6 oktober jl. gaan we volgende week naar restaurant Chill. Dion Melis en Saskia Becks, de eigenaren van het restaurant hebben een mooi en verrassend menu samengesteld bestaande uit zo’n 15-20 kleine gerechtjes die in pintxos vorm worden geserveerd. Monique schenkt er zeven verschillende wijnen van Terra Cruda bij.

Jobert en Bea van Marielise Wijnen (de importeur van Terra Cruda) zijn er volgende week ook evenals de wijnmaker zelf! Ze willen jullie graag kennis laten maken met hun wijnen en Luca Avenanti, de wijnmaker, zal de wijnen toelichten.

Jobert en Bea zijn wijnliefhebbers met een wijngaard bij het Middeleeuwse dorpje Fratterosa, gelegen op een hoogte van 400 meter in de heuvels van Le Marche in midden Italie. Hun wijngaard wordt bewerkt door Cantina Terra Cruda, die sinds 2006 een breed palet aan kwaliteitswijnen maakt van lokale druivenrassen.

Aanvang wijnproeverij: vanaf 18.00/18.30 uur                                                            Kosten menu: € 29,50 per persoon                                                                                Kosten wijnarrangement halve glazen: € 22,50 p.p.                                                  Kosten wijnarrangement hele glazen: € 45,00 p.p.

Aanmelden voor deze wijnproeverij via restaurant Chill (Tel. 0118-236020).

Het maximum aantal personen voor deze proeverij is 36 dus als je erbij wilt zijn reserveer dan snel.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search